Popüler
BBmart Oto Yedek Parçaları 1 adet Soğutucu Genleşme Tankı Mercedes Benz İçin M274 OE 4475000149 Toptan Fabrika Fiyat 0
BBmart Oto Yedek Parçaları 1 adet Soğutucu Genleşme Tankı Mercedes Benz İçin M274 OE 4475000149 Toptan Fabrika Fiyat 0

BBmart Oto Yedek Parçaları 1 adet Soğutucu Genleşme Tankı Mercedes Benz İçin M274 OE 4475000149 Toptan Fabrika Fiyat

₺384.88

SKU: s22139

Sipariş vermeden önce lütfen satın almanız gereken ürünün doğru olup olmadığını dikkatlice kontrol edin, Ürünün aracınız için uygun olup olmadığını bilmiyorsanız aracınızın VIN numarasını muayene için müşteri hizmetlerine gönderebilirsiniz.

1.As iyi alıcımız, yüksek kaliteli ürünlerimizi aldıktan sonra bize olumlu geribildirim verebilmenizi dileriz.Bize pozitif veren ikinci el müşteriler için her zaman indirimimiz vardır .

2.Herhangi bir sorunuz varsa bize e-posta göndermekten çekinmeyin, 12 saat içinde cevap vereceğiz.Anlaşmazlığı açmayın veya kolayca olumsuz geribildirim bırakmayın, bize güvenin ve doğrudan bize e-posta gönderin , tüm sorunlar çözülebilir.

3.Geri dönüşe ihtiyacınız varsa lütfen 30 gün içinde e-posta ile bizimle iletişime geçin.

4.İade edilen ürün orijinal durumda olmalıdır.

5.Satın alma fiyatı iade edilecektir, ancak alıcılar yanlışlıkla ürün satın alırsa nakliye ücreti iade edilmez, alıcılar iade nakliye ücretini karşılamalıdır .

Bbmart'tan harika fiyatlarla birinci Sınıf Orijinal OE (Orijinal Ekipman) yedek otomobil parçaları bulacaksınız.Bunlar, aracınızın fabrikadan ayrıldığı, parçaları araç üreticisine sağlayan marka tarafından yapılan parçalardır.

Özellikler: Mükemmel bir fiyata OE uyumu, işlevi ve kalitesi

Viehcle'ınızı tamir etmeniz gerektiğinde, trafikle savaşabilir ve otomobil parçaları zincir mağazasında sıraya girebilirsiniz, ancak ihtiyacınız olan şeyin stokta olmadığı ve sipariş edilmesi gerektiği söylenmelidir.Parçaları var, kaliteden emin olabilir misiniz?Kutunun üzerindeki ismi hatırlıyor musun?Ve en iyi fiyatı alıp almadığınızı nasıl anlarsınız?

BBmart, en titiz standartları karşılayan yüksek kaliteli otomotiv parçalarının Çinli ünlü üreticisidir.Marka, sorunsuz ve uzun ömürlü performans sağlayan geniş bir üst sınıf yedek parça serisine sahiptir.Şirketin sunduğu ürünler arasında hava filtreleri, fren kaliperleri, debriyaj kitleri, direksiyon rafları, katalitik konvertörler, su pompaları, farlar, arka lambalar ve çok daha fazlası yer alıyor.Şirket, eğrinin önünde kalabilmek ve toplam müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için tüm ürünlerini en sağlam malzemeleri ve en yenilikçi teknolojileri kullanarak üretmektedir.

Sınırlı Garanti

BBmart, tüm ürünleri (yükseltme ve performans parçaları hariç) 12 ay/24.000 mil (hangisi önce gerçekleşirse) veya ifade edilen üretici garantisi, hangisi daha büyükse, normal kullanım ve hizmet kapsamında malzeme ve işçilik hatalarına karşı garanti eder.BBmart, ürünlerin hiçbirini üretmez ve bu nedenle bunların performansını, işlevini veya üçüncü taraf haklarını ihlal etmemesini garanti edemez veya garanti edemez.BBmart, izin verildiği ölçüde size herhangi bir üreticinin garantisini verecek ve bu garanti kapsamında üreticiye karşı herhangi bir iddiayı sunmak ve işlemek için ticari olarak makul çabayı gösterecektir.

Garanti, yanlış kurulum, sökme, onarım veya teşhis, ihmal, yanlış kullanım, değişiklik, değişiklik veya bakım eksikliği, sel, kaza veya yangın nedeniyle arızalı olan aşınma parçaları veya parçalar için geçerli değildir.Bu garanti, satılan veya monte edilen ürünün, aracın rekabetçi veya arazi sürüşünde kullanılması sonucu hasar görmesi durumunda geçersiz hale gelecektir.BBmart, arızalı üründen kaynaklanan arızi veya sonuçta meydana gelen hasarlar için servis veya onarımda gecikme veya kullanım kaybından kaynaklanan kaldırma veya hasar için işçilik maliyetlerini karşılamaz.

0 Yorumlar

Fikrinizi Yazın

Özellikler

  • Kaynak - Anakara Çin
  • OEM NUMARASI. - 4475000149