Popüler
560 Nm Dar Bant Geçiren Filtre 540-590Nm, 1mmkalınlık 0
560 Nm Dar Bant Geçiren Filtre 540-590Nm, 1mmkalınlık 0

560 Nm Dar Bant Geçiren Filtre 540-590Nm, 1mmkalınlık

₺270.49

SKU: s39571

modname = ckeditör

Ürün endeksi Model 560 nm dar bant filtresi Karakteristik Yarım genişlik 30 nm, geçirgenlik %80 boyut Çap 15*1mm kalınlık 1mm Boyut toleransı Pozitif ve negatif 0.1 mm Kalınlık toleransı Pozitif ve negatif 0.05 mm

Spektrumlar aşağıdaki gibidir:

Filtreler/zayıflatıcılar/aynalar/spektroskoplar gibi cam malzemelerin optik ürünlerini satın alırsanız, lütfen aşağıdakilere özellikle dikkat edin::

1. Filtreleri nemli ve yüksek sıcaklık ortamında saklamaktan kaçının.

2. Filtrenin yüzeyinde sert çiziklerden ve ağır nesnelerin ezilmesinden kaçının.

3. Lens parmak izi veya lastik eldiven ile alınmalıdır.Değilse, almadan önce ellerinizi yıkayın ve kurulayın.Lens, hasar görmemesi için pürüzlü veya sert yüzeylere değil, lens kağıdına hafifçe yerleştirilmelidir.Toza veya parmak izlerine dokunulduğunda, az miktarda endüstriyel alkol veya etanol bir pamuklu çubuk veya pamuk topuna batırılmalı ve nazikçe wiped.Do kuvvet uygulamayın, yavaşça bir yönde hareket edin.Tüm lensi bir seferde silin, ileri geri ovalamaktan kaçının, çözücünün soğumasını bekleyin ve ardından kullanım için uygun konuma getirin.

4. Renkli optik filtreler 80 dereceyi geçmeyen sıcaklıklarda kullanılmalıdır.Yüksekte kullanılmaları gerekir temperatures.It satıcılara, ancak temperlendikten sonra yüksek sıcaklıklarda kullanılabilecekleri açıklanmalıdır, ancak filtrelere zarar vermemek için 250 dereceyi geçmemek daha iyidir.

5. Filtreyi kullanma sürecinde, sıcaklığın ani yükselmesinden ve düşmesinden kaçınmalıyız.Sıcaklık farkı çok büyükse, filtrenin bozulmasına neden olur.Lütfen dikkatli kullanın.

6. Filtrenin alet veya cihazla kombinasyonu: Alet veya cihazda diş varsa, filtre ilgili halkaya takılabilir ve ardından cihaza vidalanabilir; sadece yapısal parçalar diş yoksa, filtre AB veya ultraviyole yapıştırıcı ile yapıştırılabilir.Aksi takdirde, müşteri hizmetleri ile iletişim kurabilir ve ilgili rehberlik sağlayabilirsiniz.

1. Nakliye sırasında malların hasar görmesini veya kaybolmasını önlemek için, malları aldığınızda lütfen dikkatlice kontrol edin.Ambalaj veya mallarda herhangi bir sorun varsa, lütfen imzalamayın ve kabul etmeyin.Sorunları birlikte çözmek için ilk kez bizimle iletişime geçin.İşbirliğiniz için teşekkür ederiz! _________

2. Mağazamızda satılan tüm ürünlerin kaliteli olması garanti edilmektedir.Kalite sorunları (spektrogram veya hasarlı lenslerle tutarsız) nedeniyle varıştan sonraki yedi gün içinde (makbuza tabi) iade edilebilirler.Müşteri düzgün çalışmazsa (kendi başına yanlış modeli seçin veya test için N'den fazla ürün satın alın ve testten sonra uygunsuz hissedin) veya diğer insan yapımı nedenlerden kaynaklanan hasarlar, iade veya değiştirmeye izin verilmez.

3. Bir ürün satın alırken, lütfen modele ve parametrelere açıkça bakın.Ürünün özelliğinden dolayı şu an için deneme hizmeti veya iade ve değişim hizmeti bulunmamaktadır.Lütfen beni affet.Ürünün gerçekten değiştirilmesi gerekiyorsa, lütfen navlun bedelini ödeyin ve değiştirilmeden önce satıcıyla bir anlaşmaya varın.İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.

4. Tüm ürünlerimiz ayni çekim.Çekim, kamera ve bilgisayar ekranı sorunları nedeniyle, müşteriler ürün satın aldığında resimlerin rengi yalnızca referans amaçlıdır, esas olarak kullanım ve ilgili ürün talimatlarına dayanmaktadır.Belirsiz müşteriler satıcılara danışabilir ve ilgili teknik desteği sağlayabilir.

5. Boyut değişikliği konusunda: küçük miktar nedeniyle, boyut değişikliği yalnızca mevcut boyuta göre manuel olarak işlenebilir, manuel taşlama biraz toleransa sahip olacaktır, şekil doğrudan makine tarafından yapılanlar kadar mükemmel değildir.Mükemmeliyetçiler boyutu dikkatlice değiştirir, mağazamız boyut değişikliğinden sonraki şeklin yuvarlak olmamasının veya iade talebinde bulunmak veya kötü bir değerlendirme yapmak için yan tarafta küçük bir boşluk olmasının nedenini kabul etmez.Yüksek gereksinimleri olan müşteriler özelleştirmeyi seçmeli veya boyut sorununu kendiniz çözmeye çalışmalıdır.Bu tür yaralanmaların ve maddi yaralanmaların mümkün olduğunca oluşmasını önlemek için öğretmen öğütmek için çok zaman harcadıktan sonra müşterinin geri dönüş istemesini istemiyoruz.

3014 led 560, kılıf sm 560, tmax 560 döşeme, bıostar rx 560 4gb, kılıf linova 560, gtx 560 oyunları, kılıf philips 560, vaka zafer 560, rx 560 fortnite, modül mini 560 dc.

0 Yorumlar

Fikrinizi Yazın

Özellikler

  • Sertifika - hiçbiri
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri - ELEKTRİK